header foto header foto header foto header foto
 

Vrijwilligers van harte welkom

Vrijwilligers zijn voor HC Hisalis enorm belangrijk. Zij zijn zonder twijfel het kloppende hart van de club. Door hun inzet wordt de club gemanaged en wordt de organisatie ingevuld. Wil jij ook een steentje bijdragen aan de club? Je bent van harte welkom!

Alle bijdragen worden gewaardeerd, zowel groot als klein. Het mooie is dat echt iedereen kan helpen, ongeacht of je de sport wel of niet kent. De club kent perse functies; in het bestuur of in één van de commissies. Ook kun je een bijdrage leveren als bijvoorbeeld scheidsrechter, trainer, coach, teammanager of teambegeleider.

Heb je interesse of wil je specifieke informatie neem dan contact op met onze vrijwilligercoördinator. Op de club kun je ook altijd vrijwilligers aanspreken, zij zullen je met veel plezier uitleg geven. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven als vrijwilliger via deze aanmeldprocedure.

Je kunt via deze link een overzicht bekijken van de huidige vacatures. Als er niets van je gading bijzit, kijk dan vooral ook even naar ons organogram. Voor bijna alle functies zijn aanvullende commissieleden van harte welkom!


 

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.