hisalis-banner-1.jpg
hisalis-banner-10.jpg
hisalis-banner-11.jpg
hisalis-banner-12.jpg
hisalis-banner-13.jpg
hisalis-banner-14.jpg
hisalis-banner-15.jpg
hisalis-banner-16.jpg
hisalis-banner-17.jpg
hisalis-banner-18.jpg
hisalis-banner-19.jpg
hisalis-banner-2.jpg
hisalis-banner-3.jpg
hisalis-banner-4.jpg
hisalis-banner-5.jpg
hisalis-banner-6.jpg
hisalis-banner-7.jpg
hisalis-banner-8.jpg
hisalis-banner-9.jpg
Communicatie 
HC Hisalis gebruikt de website als belangrijkste en formeel communicatiekanaal. Alle nieuwsberichten en mededelingen (denk bijvoorbeeld aan afgelastingen) publiceren we altijd op onze website. Daarnaast staat er ook informatie over wedstrijdschema’s, teaminformatie en competitiestanden. Het is super eenvoudig en altijd leuk om onze nieuwsberichten te delen door middel van de "share” knop bij de artikelen. 

Inloggen op de website
Leden kunnen voor persoonlijke informatie inloggen op de website onder de tab 'leden" vervolgens inloggen. Nadat je ingelogd bent krijg je toegang tot gegevens met betrekking tot o.a. contactgegevens teamgenoten, eigen adresgegevens om eventueel aan te passen, het plannen bardiensten en fluitbeurten en  de wedstrijdschema's met bijhorende taken.

Hisalis App
Op de mobiele telefoon is de Hisalis App te downloaden. Dit is een zeer complete App waar je gegevens over de hockeyclubs, wedstrijden, teams, etc. kunt terugvinden. De belangrijkste nieuwsberichten worden ook via de App verspreid.
Tevens je kan ook bijvoorbeeld pushberichten ontvangen met wedstrijdeindstanden van bv. de kinderen, prestatieteams als heren-1 en dames-1, of de andere teams in jouw poule.

Elektronische correspondentie
De schriftelijke communicatie tussen HC hisalis en haar leden gebeurt elektronisch. Het e-mailadres dat in LISA bij het lidnummer staat vermeld wordt hiervoor gebruikt. Het is de verantwoordelijkheid van de leden om het juiste e-mailadres te registreren en up-to-date te houden. Tevens ook handig om het correspondentieadres van HC Hisalis toe te voegen tot je contacten, zodat de mails niet in de 'ongewenste of spam inbox' komen.

Social Media
Onze website is belangrijk, maar zeker niet het enige medium waarlangs we contact zoeken met onze leden. HC Hisalis is natuurlijk ook op Facebook te vinden. De belangrijkste nieuwsberichten zetten we via het populaire vriendensysteem door. We nodigen je van harte uit om 'vriend' van HC Hisalis op Facebook te worden. Overigens is ons Jeugdbestuur, alsmede een aantal teams ook op Facebook te vinden.

Naast Facebook is ons zeer populaire Twitterkanaal (@Hisalis) het vermelden waard. Veel nieuwsberichten zetten we door op Twitter, zodat je direct de updates via je mobiel kan teruglezen.

Als je veel met nieuwslezers werkt zal je onze RSS feed waarschijnlijk waarderen. Alle nieuwsberichten komen zo automatisch in jouw aggregator terecht.


Narrow casting
In het clubhuis van HC Hisalis hangt een TV-scherm waarop we een zogenaamd narrow-casting programma uitzenden. Hierop staat op speeldagen het speelschema met de velden vermeld. Vervolgens worden hierop live de wedstrijduitslagen van alle HC Hisalis teams gepubliceerd. Nieuwsberichten en informatie over H1 en D1 wordt hier ook op gepubliceerd.

PR van H1 en D1
De PR-commissie van HC Hisalis verzorgt de wedstrijdverslagen van Heren-1 en Dames-1 die we, naast plaatsing op onze site, aanbieden bij de regionale weekbladen. De berichten worden regelmatig geplaatst, zodat onze streekgenoten goed op de hoogte zijn van de prestaties van onze H1 en D1. 

Back to Top

Agenda komende week
15-12    Kerstgala
19-12    TC vergadering
Hele agenda
Hisalis app
iOS app Android app
Snelkoppeling


Verslagen
Nog geen verslagen.
Verslag schrijven
Club Prestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 16% |week: 42%

Clubcompetitie
Seizoen
# T RP P # w # d
1 Jongens A1 6,889 62 9 90
2 Meisjes C3 5,000 50 10 44
3 Meisjes B4 4,778 43 9 37
4 G-Hockey 2 4,750 19 4 19
5 Dames Jong 1 4,000 40 10 43
Gehele clubcompetitie
Keeperscompetitie
  Keeper # tegen
1 M van der Linden 2
2 T Kret 3
3 Y Dijkhuis 3
4 E van Leeuwen 4
5 S de Bart 4
6 C Bogaards 5
7 R van der Vlis 5
8 R van der Vlis 5
9 P Vreeken 6
10 S de Bart 6
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gehele keeperscompetitie
Laatste reacties
Statistieken
Vrijdag 14 december 2018
Aantal leden (info) 663
Nu online 72
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 73,8%
Hockey.nl

Powered by LISA