hisalis-banner-1.jpg
hisalis-banner-10.jpg
hisalis-banner-11.jpg
hisalis-banner-12.jpg
hisalis-banner-13.jpg
hisalis-banner-14.jpg
hisalis-banner-15.jpg
hisalis-banner-16.jpg
hisalis-banner-17.jpg
hisalis-banner-18.jpg
hisalis-banner-19.jpg
hisalis-banner-2.jpg
hisalis-banner-3.jpg
hisalis-banner-4.jpg
hisalis-banner-5.jpg
hisalis-banner-6.jpg
hisalis-banner-7.jpg
hisalis-banner-8.jpg
hisalis-banner-9.jpg
Juniorenlijn 
Sporten is gezond; dat geldt voor volwassenen, maar nog meer voor de jeugd. Hockey is een snelle balsport met een enorme diversiteit aan mogelijke speeltechnieken: van pushen, klaverturns, shaves, hammeren en low-forehands tot chops, flatsen en lifttechnieken. Hockey is niet alleen heel leuk en uitdagend om te doen, maar het zal ook je lichaam sterker, soepeler en leniger maken. Daarnaast zal je ook zeker gaan merken dat je uithoudingsvermogen, coördinatie, balgevoel en zelfvertrouwen sterk verbeteren. En... last, but not least, in een teamsport als hockey leer je om in groepsverband doelen te bereiken! Allemaal superpositief dus!Mocht je nog niet zeker zijn of hockey jouw sport is dan kun je bij ons drie keer 'op proef' meetrainen. Daarna kan je beslissen of je definitief lid wil worden. Via deze link kom je op een pagina waar je alles kunt lezen over het lidmaatschap van H.C. Hisalis. Je kunt daar ook meer informatie vinden over de genoemde proeftrainingen. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan zal je daar ook relevante contactinformatie vinden. In vakantieperiodes kan het voorkomen dat sommige contactpersonen op vakantie zijn; probeer het dan later nog een keer...

De juniorenlijn zorgt voor allerlei zaken met betrekking tot hockeyactiviteiten van jongens en meisjes tussen circa tien jaar en achttien jaar oud. Jongere kinderen vallen onder de Jongste jeugd.

Voor onze junioren elftallen wordt voor alle teams twee keer per week een training georganiseerd. De junioren spelen hun wedstrijden op zaterdag. De juniorenteams worden op sterkte en/of leeftijd ingedeeld.

De directe ondersteuning voor de juniorenlijn komt van de lijncoördinatoren, en kan wanneer nodig secundair worden aangevuld met bijvoorbeeld hulp uit de technische commissie, het wedstrijdsecretariaat, de arbitragecommissie of de materiaalcommissie.

Al deze mensen zijn nodig om ervoor te zorgen dat de jeugd veilig en met plezier kan spelen. Er moeten coaches en trainers geregeld worden voor alle teams, de wedstrijden moeten worden ingepland, scheidsrechters geregeld, de teams moeten worden ontvangen en dat moet ook allemaal gecommuniceerd worden.

Wij doen dat met veel plezier en zijn continu bezig om verbeteringen aan te brengen met als doel dat alle spelers een fijne en sportieve tijd bij Hisalis kunnen beleven.

Een overzicht van betrokken contactpersonen is hier te vinden.

 

Back to Top

Agenda komende week
De agenda is leeg
Hele agenda
Hisalis app
iOS app Android app
Snelkoppeling
Fotoalbums


Verslagen
Nog geen verslagen.
Verslag schrijven
Club Prestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 28% |week: 67%

Clubcompetitie
Seizoen
# T RP P # w # d
1 Jongens A1 6,688 107 16 160
2 Meisjes B4 4,375 70 16 61
3 G-Hockey 2 4,143 29 7 29
4 Meisjes A2 4,000 60 15 50
5 Meisjes C4 3,882 66 17 59
Gehele clubcompetitie
Keeperscompetitie
  Keeper # tegen
1 P Vreeken 6
2 L Vos 7
3 R van der Vlis 10
4 S de Bart 11
5 J Lohman 14
6 M van den Berg 15
7 C Bogaards 18
8 L Omvlee 19
9 M Knaap 19
10 M van der Linden 20
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gehele keeperscompetitie
Laatste reacties
Statistieken
Maandag 22 april 2019
Aantal leden (info) 680
Nu online 212
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 72,4%
Hockey.nl

Powered by LISA