header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Aug
26

Bardiensten zijn geopend!

Nieuws afbeelding

Beste ouders en leden,

 

Binnenkort gaat het veldseizoen weer officieel van start! Vanaf zondag 10 september gaat ook het clubhuis weer open om spelers, rijders en supporters van een kop verse koffie, een koud biertje, gezond broodje, warme snack en genoeg anders lekkers te voorzien. Kom jij ons (weer) helpen achter bar?

 

Wat is de bedoeling?

 

Bestaande leden zijn er als het goed mee bekend, maar voor de nieuwe leden ons ons; het is de bedoeling dat ouders van leden, of 16+ leden zelf 2 x per jaar per lid bardienst draaien. Zo zorgen we er met z’n allen voor dat we het clubhuis met vrijwilligers gezellig open kunnen houden. Tijdens een bardienst sta je bijvoorbeeld achter de kassa, maak je koffie, broodjes, tapt biertjes, deelt limo kannen uit, vul je de voorraad bij en houd je het clubhuis en terras opgeruimd. De barcoach verdeelt op een dag de taken, maar eigenlijk gaat dit vaak vanzelf. Met elkaar run je de bar als het ware. Hartstikke gezellig!

 

Hoe schrijf je je in?

 

Alle bardiensten op de zaterdagen en zondagen vind je in de Hisalis App. De barplanning vind je onder ... Meer / Plan uw dienst. Ben je 16 jaar of ouder, dan mag je zelf bardienst draaien. Deel jezelf bijvoorbeeld gezellig in met een teamgenoot of vriend/ vriendin. 

 

Open plekken op een dag

 

Mochten we de barplanning niet gevuld krijgen, dan vullen we de zogeheten gaten op met leden die nog geen bardienst gedraaid hebben dit jaar. Om te voorkomen dat je dan niet kan, is het dus verstandig om jezelf op tijd in te plannen;-)

 

Barcoach worden?

 

Daar worden wij heel blij van. Zo’n 2 á 3 keer per seizoen kun je ook de rol als barcoach op je nemen. Je hoeft hier geen ervaring voor te hebben. Je hebt als barcoach een ochtend of middag de leiding over de bar en het team en bent aanspreekpunt bij vragen. Je reguliere bardiensten vervallen overigens als je je opgeeft voor barcoach. Wil je barcoach worden of heb je vragen, laat mij dit dan weten en stuur een mail naar [email protected].

 

Voor vragen: stuur mij gerust een berichtje via het emailadres [email protected]

Kortom, schrijf je in zodat we vanaf 10 september de bar goed kunnen bezetten. Alvast hartelijk dank voor het inplannen van de bardiensten. Op naar een mooi, gezellig en smakelijk hockeyseizoen!Tot binnenkort langs de lijn of in het clubhuis,

Judith de Krijger

Barplanning Hisalis

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

16-12 Hisalis Kerstgala