Wedstrijdverslagen H1/D1 Apr
28

Wedstrijd dames 1: Bennebroek-Hisalis

Zondag 26 april heeft dames 1 een wedstrijd gespeeld tegen Bennebroek. Bennebroek stond boven Hisalis en tevens was de vorige wedstrijd tegen Bennebroek met 2-4 verloren. Het beloofde dus een moeilijke wedstrijd te worden. De wedstrijd begon vanuit de kant van Hisalis niet heel erg sterk. Het gevolg hiervan was dat Bennebroek de kans kreeg om een backhand slag op doel te geven, waardoor het al snel 1-0 werd voor Bennebroek werd. De 1-0 achterstand resulteerde bij Hisalis in strijdlust, waardoor Kim Out een strafcorner wist te krijgen. Deze strafcorner werd prima uitgevoerd. De tip-in van Kim Out zorgde dat we met gelijkstand de rust in gingen. De bespreking in de rust liet Hisalis alert en strijdlustig aan de wedstrijd beginnen. Het was dan ook niet meer dan terecht dat Pauline Visscher met een mooie hard slag op doel wist te scoren. Bennebroek liet dit niet op zich zitten en wist met behulp van een snelle omschakeling een (onterechte) strafcorner te krijgen. Het gevolg was dat deze strafcorner in een strafbal resulteerde. Deze strafbal werd erg goed benut door Bennebroek, waardoor er weer een gelijkstand ontstond. Er ontstond frustratie aan de kant van Hisalis, omdat de scheidsrechter niet helemaal eerlijk floot. Het gevolg was dan ook dat door een hoge push op doel van Bennebroek er een eindstand van 3-2 ontstond. Met teleurstellende hoofden verliet Hisalis het veld en was er relatief veel commentaar op de scheidsrechter.