Wedstrijdverslagen H1/D1 Okt
30

D1 verliest uit van Overbos

Nieuws afbeelding

Op zondagochtend van 29 oktober vertrok Hisalis naar Beverwijk. De wedstrijd tegen Overbos dames 1 stond op het programma.

In de week voorafgaand op deze wedstrijd, werd er op de dinsdag een mooie overwinning behaald tijdens een oefenwedstrijd tegen Alkemade. En werd er aan de teambuilding gewerkt op de vrijdag tijdens het gezellige teamuitje. Kortom de motivatie en spirit zat er goed in.

Het fluitsignaal klonk en met een volle press liepen we Overbos tegemoet. Helaas was dit niet van lange duur, want de scherpte zat er nog niet in. Dit resulteerde al snel in 1-0 achterstand. Toch kwamen we meerdere keren dicht bij het goal van Overbos, maar beloonden wij onszelf niet.

Na een aantal aanpassingen in de tactiek en een peptalk tijdens de rust, begonnen we de tweede helft met een halfcourt. Dit mocht helaas niet baten. We wisten de wedstrijd niet meer om te draaien. De eindstand werd 7-0 voor Overbos, dus we konden helaas geen overwinning mee naar huis nemen.

Wedstrijdverslag: Marije Schuit