Wedstrijdverslagen H1/D1 Okt
8

H1 verliest van Pijnacker & Bennebroek

Na twee gewonnen wedstrijden ontving Hisalis koploper Pijnacker op 1 oktober. Het spel was gelijkwaardig en Hisalis kwam zelfs op 2-1 voorsprong door doelpunten van Hidde Kuiper en Maarten de Wit. Pijnacker maakte zijn positie op de ranglijst echter waar door in het laatste kwart Hisalis nog te verrassen met tegendoelpunten zodat de eindstand 2-4 werd.

8 oktober was het de beurt aan streekgenoot Bennebroek. Na twee minuten kreeg Hisalis een strafcorner mee en scoorde, helaas was er al afgefloten door de scheidsrechter dat het alleen een nieuwe corner opleverde waar niet uit gescoord werd.

Het nieuwe waterveld van Bennebroek was enorm stuiterig , beide partijen hadden moeite om de bal onder controle te krijgen. Kort voor rust was er een rommelige situatie voor het doel van Hisalis waarbij de spits van Bennebroek uiteindelijk de bal op de plank wist te tikken zodat het 1-0 werd.

Ondanks licht overwicht van Hisalis kwam er geen rendement uit het goede spel in de cirkel, totdat Hidde Kuiper bij de rechterpaal slim door Boudewijn Broersen aangespeeld werd zodat hij de 1-1 kon maken. Eind derde kwart bracht Jochem Dalhuizen zijn team zelfs op 1-2 voorsprong door een fraai doelpunt in het net. Hierdoor getergd maakte Bennebroek echter binnen een minuut gelijk door een snelle uitbraak terwijl Hisalis nog aan het nagenieten was van het doelpunt. De onhoudbare backhandslag  van de snelle spits belandde in de verre hoek.

Hisalis leek in de tweede helft goed op weg naar winst, maar  kwam niet in haar eigen spel en wist op de juiste momenten het doel van Bennebroek niet te vinden. Keeper Stefan Verbeek maakte op rustige wijze meerdere gevaarlijke aanvallen in de laatste fase onschadelijk, maar kon niet voorkomen dat de Hisalisverdediging in de slotfase nog verrast werd door het winnende doelpunt van Bennebroekdus  3-2 verlies.