Wedstrijdverslagen H1/D1 Okt
10

D1 wint uit met 0-3 van Bennebroek

Nieuws afbeelding
Op zondagmiddag 8 oktober kwamen de dames van Hisalis en Bennebroek samen voor een belangrijke wedstrijd waar beide ploegen voor de punten gingen. De spanning in de lucht was voelbaar, en beide teams waren vastbesloten om de overwinning te behalen. Uiteindelijk was het Hisalis Dames 1 dat als winnaar uit de bus kwam, met een overtuigende 3-0 overwinning.
Het eerste kwart van de wedstrijd bracht meteen vuurwerk op het veld. Hisalis begon sterk en zette veel druk op de verdediging van Bennebroek. Al snel resulteerde dit in een prachtige openingstreffer voor Hisalis. Lisanne de Jong toonde haar klasse met een geweldige backhandflats die onhoudbaar was voor de keepster van Bennebroek. De 0-1 voorsprong bracht een golf van enthousiasme door het team en de meegereisde supporters. Nog in hetzelfde kwart werd Hisalis een strafbal toegekend. Sanne Dijkstra nam de verantwoordelijkheid en benutte de kans met een prachtige strafbal, die de score naar 0-2 tilde. Hisalis had nu een comfortabele voorsprong, maar wilde meer.
Het tweede kwart probeerde een vastberaden Bennebroek terug te komen in de wedstrijd. Ze creƫerden enkele kansen, maar de verdediging van Hisalis stond als een muur.
Het derde kwart bleef Hisalis strijden. Kaya Duivenvoorden voegde nog een doelpunt toe aan hun totaal met een prachtige tip-in, waardoor de voorsprong van Hisalis werd uitgebreid tot 0-3.
Het laatste kwart kwamen de dames niet meer aan scoren toe.
Deze overwinning is een geweldige prestatie voor Hisalis Dames 1!

Wedstrijdverslag: Jolien van Schieveen