Wedstrijdverslagen H1/D1 Sep
24

D1 verliest 6-3 uit tegen Castricum

Na weer een week hard trainen gaat op deze prachtige nazomerdag de jacht naar de eerste 3 volle punten door. In de kleedkamer worden we helemaal voorbereid, tijd om de "beast modus" aan te zetten.
Helaas gaat de wedstrijd niet zo voortvarend van start als we willen. Bij Castricum wel, ze weten een aantal corners te forceren die ze goed uitvoeren. 1-0 én 2-0 wordt rechtsonder in onze goal gepusht. Daarna merken we chaos in het team en met rust staan we 5-0 achter.
De tweede helft gaan we vol goede moed in. Dan maar voor de eer! Eerst vliegt ons de 6-0 nog om de oren maar herpakken we ons en gaan er vol tegenaan. We weten elkaar te vinden, bieden goed aan en lopen door. Vanuit achter komen we goed onder de hoge druk uit.
Ons eerste doelpunt valt in het derde kwart. Na een mooie opbouw en actie slaat Renske Overgaag de bal het dak van het goal in! 6-1. We gaan door en halen een strafcorner waarbij Jolien van Schieveen haar ding doet en de 6-2 scoort.
En daar gaat we nog een keer. Na een prachtige bal van Jolien diep op Sanne Dijkstra, speelt Sanne de bal tussen keeper en laatste vrouw naar Myrthe Noordermeer, die de 6-3 keurig binnen loopt.
Jammer dat we verloren hebben maar toch houden we een goed gevoel aan deze wedstrijd over. We hebben de beast-modus gevonden en gaan deze week verder trainen hoe we die eerder in de wedstrijd aan kunnen zetten.

Wedstrijdverslag: Sanne Dijkstra