Wedstrijdverslagen H1/D1 Nov
21

H1 verslaat W'veen in bloedeloze wedstrijd

Zondag 21 november speelde Heren 1 in de reguliere competitie uit tegen hekkensluiter Waddinxveen. Sam Hoekstra en Maarten de Wit speelden niet mee, maar Mats de Bruin was er weer bij na een blessure van enkele weken. In voorafgaande duels tegen deze tegenstander werd er meestal gelijk gespeeld, maar Waddinxveen heeft dit seizoen alleen nog verloren terwijl Hisalis nog geen punten heeft verspeeld en trots op de eerste plek staat. De wedstrijd bleek echter geen walk-over, de aanvallers van Hisalis stuitten telkens op een taaie Waddinxveense verdedigingslinie. Het eerste kwart scoorde Sven Cozijn wel de 0-1 uit de strafcorner met zijn sleeppush. Het tweede kwart speelde Hisalis meer verzorgd en hier kwamen enkele goede aanvallen uit voort, echter zonder resultaat. Tot vlak voor rust Job van Schieveen de bal na een snelle uitname hard op de plank sloeg: 0-2.

Het derde kwart zakte het spel van Hisalis weer weg, het team kon blijkbaar geen inspiratie vinden in de zwakkere tegenstander en zocht afleiding in commentaar op van alles wat resulteerde in een gele kaart voor Hisalis. In de slotfase kwam er toch nog een goede opbouw van Dirk Jan Remmerswaal tot in de cirkel van Waddinxveen. Via samenspel van Job van Schieveen en Bruno Juray wist van Schieveen uiteindelijk een voorzet op Remmerswaal te geven die de 0-3 intikte. Toen was iedereen er wel aan toe om het warme clubhuis op te zoeken.