Wedstrijdverslagen H1/D1 Okt
3

D1 verliest thuis nipt van Maarsen: 0-1

Op een druilerige zondagmiddag liep Hisalis dames 1 vol goede moed het veld op. De sfeer zat er goed in, nadat afgelopen vrijdag de Silver cup wedstrijd gewonnen was.

Dit keer stond Maarssen, de nummer twee van de competitie op de planning. De eerste helft hield Hisalis erg goed stand en werden er veel kansen gecreëerd. Ook keepster Laura Vos stond goed haar mannetje. Dit resulteerde in een 0-0 stand in de rust.

In het derde kwart brak Maarssen rommelig door en kreeg op diezelfde manier de bal in het doel. 0-1 voor Maarssen. Hisalis zette nog een tandje bij en creëerden wederom veel kansen met mooi hockey. Helaas bleef het bij 0-1 in een wedstrijd waarin Hisalis heel goed speelde, maar zichzelf helaas niet beloonde. Volgende week weer een nieuwe kans uit bij Shinty in Driebergen!

Foto’s: Auke Hoekstra en Tristan Beelen

Wedstrijdverslag: Linde de Haas