header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Jul
4

Bardiensten 2021-2022 beschikbaar in Hisalis App

Na een bijzonder seizoen zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2021-2022 in volle gang. Zoals elk jaar worden voor de vakantie veel zaken geregeld en één onderdeel is de barplanning voor het nieuwe seizoen. Iedereen hoopt dat na de zomer de competitie weer kan starten als vanouds, beginnend met oefenwedstrijden voorafgaand aan de eerste wedstrijden.

Hoe het eruit gaat zien is niet te voorspellen, maar vanuit een optimistisch oogpunt staan de bardiensten op zaterdag ingepland voor het komende seizoen. Voor de zondag staan de diensten tot aan de herfstvakantie ingepland, na bekendmaking van het wedstrijdschema volgen de andere zondagen. Iedereen die wil, kan alvast een dienst inplannen, onder voorbehoud van de dan geldende COVID richtlijnen.

De bardiensten voor het seizoen 2021-2022 zijn beschikbaar in de Hisalis App. Een eerste dienst kan alvast worden ingepland.

De uitgangspunten van het systeem zijn:

-Alle leden vanaf 18 jaar en ouders van jeugdleden (per kind) draaien verplicht twee keer per seizoen bardienst;

-Voor de seniorenteams geldt dat zij niet bij hun eigen teamwedstrijd de bardienst mogen draaien;

-Tot drie weken vóór de bardienst kunt de dienst gewijzigd worden;

-De barcommissie roostert het schema indien niet volledig gevuld, drie weken van tevoren vol;

-Doordat de coach/manager van de teams het rijden zelf regelen is samenloop met de bar niet altijd te vermijden. Regel in dit geval altijd zelf een vervanger en geef dit door aan [email protected].

Inplannen kan via: Hisalis App/Meer/Plan uw dienst. Selecteer een datum en een tijdstip. In de week voor de bardienst wordt een herinnering verstuurd.

Bij voorkeur worden de bardiensten verspreid over het seizoen ingedeeld; één voor de winterstop, één na de winterstop, zo maak je het hele hockey-seizoen mee.

Vragen kunnen gesteld worden in een bericht aan [email protected]

Alvast bedankt voor jullie hulp en medewerking!

Een fijne zomervakantie, met vriendelijke groet,

De barcommissie.

Gerelateerde nieuwsberichten

Hisalis zoekt dringend Barcoaches!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.