Wedstrijdverslagen H1/D1 Sep
16

Dames 1 Hisalis moet thuis winst aan Shinty laten: 1-3

Afgelopen zondag kwam Dames 1 van hockeyclub Shinty uit Driebergen op bezoek bij  Hisalis. De wedstrijd begon voor Hisalis wat stroef. Na een paar mooie reddingen van invalkeepster Lieve Omvlee, viel helaas het eerste doelpunt aan de verkeerde kant: 0-1 voor Shinty. Met deze stand ging Hisalis de rust in.

In de tweede helft herpakte Hisalis zich snel en begon feller te spelen. Na een paar minuten kreeg Hisalis een strafcorner die goed benut werd met een tip-in van Famke Kuiper, na deze actie stond de stand weer op gelijke hoogte: 1-1. Helaas kon Hisalis deze stijgende lijn niet doorzetten in het 4de kwart. Ondanks de tomeloze inzet van het team van Hisalis eindigde de wedstrijd in 1-3 winst voor Shinty.

Verslag D1: Lindy Out

Foto’s D1: Sam Hoekstra