header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen H1/D1 Mei
22

Heren 1 haalt net Gouda niet bij: 4-3 verlies uit

Hisalis was op bezoek bij Gouda die op gelijke hoogte stond in de competitie. De eerste tien minuten had Gouda het betere van het spel, maar Hidde Kuiper wist toch een strafcorner binnen te halen. Sven Cozijn scoorde in de rebound de 0-1. Het tempo werd opgevoerd en Hisalis zette goede druk op het doel van Gouda, maar er vielen in deze fase voor rust geen verdere doelpunten.

De tweede helft kwam Gouda assertief uit de startblokken wat resulteerde in een snelle gelijkmaker.

Even waren de ploegen aan elkaar gewaagd maar toen kreeg Gouda een sterke fase met snelle counters en nadat de rook was opgetrokken stond Hisalis met 4-1 achter. Met nog tien minuten te gaan liet Hisalis dit niet op zich zitten. In een machtig slotoffensief werd het nog 4-3 door succesvol genomen strafcorners van Boudewijn Broersen en Deniz de Jong. Maar de wedstrijd duurde net te kort om nog de gelijkmaker te kunnen scoren.