Wedstrijdverslagen H1/D1 Mei
6

Dames 1 verliest uit van Kieviten met 5-0

Afgelopen oktober had Hisalis maar nipt met 1-2 thuis van de Kieviten verloren, dus het team was erop gebrand om deze keer in Wassenaar de drie punten mee terug naar Lisse te nemen.

Hisalis begon vanaf de eerste minuut scherp aan de wedstrijd en wist in de eerste helft goed het spel te maken. Het team zette goed druk op de bal, er werd goed gecombineerd en de ruimtes werden goed opgezocht. Hieruit ontstonden een aantal scoringskansen, maar helaas werden deze niet door Hisalis verzilverd. In de loop van de eerste helft kwamen ook de Kieviten beter in het spel en kregen ook zij meer kansen. Dit resulteerde in de 1-0 voor de thuisploeg vlak voor rust.

In de tweede helft lukte het Hisalis niet meer om in het eigen spel te komen. Het team begon meer fouten te maken waar Kieviten van wist te profiteren. Hisalis bleef er hard voor vechten  maar wist uiteindelijk de tegendoelpunten niet  meer te voorkomen. De eindstand werd uiteindelijk  5-0.

Deze wedstrijd verliep niet zoals gepland. Het team zal daarom deze week hard met de aandachtspunten aan de slag gaan.  Volgende week zondag is er gewoon weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen!

Verslag Dames 1: Laura Vos, foto’s Christopher Olie