Wedstrijdverslagen H1/D1 Nov
23

Hisalis H1 zet Zandvoort weg met 0-7

Af en toe een winterse bui trotserend speelde koploper Hisalis Heren 1 een uitwedstrijd bij de Zandvoortsche Hockeyclub. Ondanks het feit dat dit team onderaan in de competitie staat kwam de doelpuntenmachine van Hisalis maar langzaam op gang. Na 35 minuten spelen stond het pas 0-2 voor de bezoekers, en die stand bleef tot diep in de tweede helft op het scorebord staan. De laatste tien minuten van de wedstrijd herpakten de mannen uit Lisse zich en scoorden nog 5 doelpunten op rij. Maarten de Wit maakte een hattrick, Michael Post scoorde twee keer en Andreas Lehmann en Joaquim Kessler konden beide ook het doel van de tegenstander vinden, zodat alsnog een afgetekende overwinning tot stand kwam.