Wedstrijdverslagen H1/D1 Nov
15

Dames 1 Hisalis pakt thuis punt tegen Alkemade: 1-1

Dames 1 was vastbesloten punten te pakken tegen de bezoekers Alkemade uit Rijpwetering. De spelwijze was van tevoren goed afgesproken en het team wist de wedstrijd goed naar haar hand te zetten. Dit kwam tot uiting in een verdiend doelpunt van Manon Rietbroek. Vanaf de 23-meter lijn soleerde zij langs de rechterlijn richting de keeper van Alkemade, die omspeelde zij handig en kon daarna de bal in een leeg doel pushen: 1-0.

Na rust was de doelstelling om de voorsprong verder te vergroten, en Hisalis voerde daartoe de druk op de tegenstander op. Het spel ging in de tweede helft echter gelijk op en Hisalis wist ondanks aandringen niet meer doelpunten te scoren. Tot teleurstelling van de thuisploeg wist Alkemade uit een strafcorner toch nog de gelijkmaker te scoren, zodat uiteindelijk genoegen genomen moest worden met een gelijkspel.