Wedstrijdverslagen H1/D1 Nov
2

Pijnacker uiteindelijk toch maatje te groot voor D1 Hisalis : 0-4

Het eerste damesteam van Hisalis moest in de mist thuis aantreden tegen de nummer 5 Pijnacker.  Bij een aanvallende strafcorner van Hisalis sloeg Jolien van Schieveen hard op doel, de bal sprong van de de klomp van de keepster van Pijnacker hoog terug het veld in, en kwam vol op de neus van de inkomende Anne van Tol terecht.

Hevig bloedend en met een fors beschadigde neus moest zij het veld verlaten en richting ziekenhuis. Beide teams waren onder de indruk van dit incident waarvoor de wedstrijd enige tijd stilgelegd moest worden.  Het team van Martijn van Minderhout was toch aangeslagen, korte tijd daarna kreeg Pijnacker een strafcorner mee waaruit de bezoekers de 0-1 wisten te scoren. Verder hield Hisalis de schade beperkt de eerste helft en wist goed tegenstand te bieden.

De tweede helft kwam Hisalis wat minder goed uit de verf, terwijl Pijnacker langzaam meer grip op de wedstrijd kreeg. Wat de thuisploeg ook probeerde, alle aanvalsacties liepen uiteindelijk dood op de solide verdediging van Pijnacker. Toen de mist was opgetrokken stond het uiteindelijk 0-4 voor de bezoekers.