header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen H1/D1 Sep
28

H1 draaft door na de Feestweek: 8-3 winst tegen Zandvoort

Hisalis betrad met zelfvertrouwen het veld na de ruime winst van vorige week. De bezoekers uit Zandvoort startten ontspannen zonder warming up, maar verrasten vriend en vijand door binnen 1 minuut slalommend door de Hisalis verdediging de 0-1 te scoren. 

Na van de schrik bekomen te zijn maakte  Maarten de Wit kort daarop gelijk. Hidde Kuiper stelde orde op zaken met zijn 2-1 en 3-1. Kuiper ging bij de volgende strafcorner voor een zuivere hattrick, maar de uitloper van Zandvoort liep gevaarlijk direct in de slaglijn en ontving de snoeiharde bal net onder zijn knie. Ondanks dat Sven Cozijn in de rebound scoorde met zijn hoge push, werd het doelpunt toch afgekeurd wegens vermeend te hoog inslaan. De uitloper moest geblesseerd het veld verlaten waarna Zandvoort door moest zonder een enkele reserve op de bank. 

De spits van Zandvoort scoorde in een dood spelmoment de 3-2. Michael Post bracht direct daarna de bal naar zijn backhand kant en scoorde hoog in het net de 4-2.Opnieuw zeer kort daarop kreeg Zandvoort een strafcorner mee waaruit zij direct scoorden: drie kansen en drie doelpunten, zeer effectief. 


Een hoge  backhandslag van ditmaal Fabian Wanders zorgde voor een keerpunt in de wedstrijd. Met de 5-3 op zak liet Hisalis het thuispubliek zien dat zij echt een maatje te groot waren voor Zandvoort. De bezoekers werden het laatste half uur volledig op eigen helft gedwongen. Elke uitbraakpoging werd onschadelijk gemaakt door het middenveld en telkens weer werden harde ballen de cirkel in gevuurd in de hoop dat er gescoord kon worden. De stugge verdedigers voorkwamen echter een doelpunten festival. Een strafcorner variant werd direct kort op Michael Post gespeeld die simpelweg droog en hard de bal op de plank legde: 6-3. In een scrimmage voor het doel wist Hidde Kuiper de bal uiteindelijk nog in het doel te werken en zo toch zijn derde doelpunt te maken. De 8-3 kwam tot stand nadat opnieuw Post geheel vrij kon uithalen op de rand van de cirkel, de bal schoot via een verdediger onhoudbaar in het doel wat de einduitslag bepaalde.


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.