header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen H1/D1 Okt
7

Dames 1 erkent meerdere in koploper Maarssen

De nieuwe trainer/coach Martijn van Minderhout speelde met zijn jonge Hisalis Dames 1 team hun vierde wedstrijd dit seizoen tegen koploper Maarssen. Met twee gewonnen  en één verloren wedstrijd was de competitie goed gestart.

Het ervaren Maarssen speelde het eerste kwartier full press en imponeerde de thuisploeg met twee razendsnelle doelpunten. Alle zeilen moesten bijgezet worden om dit niet verder te laten oplopen. Hisalis kwam hierdoor zelf niet goed in haar spel.

De tweede helft kon Maarssen het hoge tempo niet meer goed volhouden en Hisalis kon meer in de wedstrijd komen. Desondanks bleef de sfeer nerveus en kon de verdediging moeizaam de bal in het spel brengen.

Na een kwartier wist Maarssen de stand nog op 0-3 te brengen door een fraaie tip in. In de laatste fase van de wedstrijd werd de opbouw van Hisalis steeds beter en maakten de aanvallers het leven van de verdediging van Maarssen steeds moeilijker. Dit resulteerde in een verdiend doelpunt van Sophie van der Linden die na aangeven van Lindy Out de bal fraai in het doel wist te leggen met haar tip in. De eindstand kwam daarmee op 1-3.
Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.