Wedstrijdverslagen H1/D1 Mei
5

Dames 1 Hisalis houdt goed stand tegen koploper Castricum

De eerste competitiehelft hadden de dames van Castricum het team van Hisalis met 10-1 afgedroogd, dus het was duidelijk dat het ook thuis in Lisse een zware pot ging worden. Castricum staat inmiddels gedeeld op de eerste plaats en alle speelsters lieten hun individuele kwaliteiten goed zien de eerste helft. Hisalis heeft echter de afgelopen maanden sterk aan kracht en techniek gewonnen en speelde als een hecht team. Op deze manier wist zij deze sterke tegenstander met ogenschijnlijk gemak op afstand te houden.

Door een wat ongelukkig moment werd de eerste helft wel met een minimale achterstand van 0-1 afgesloten, maar Hisalis liet een goede wedstrijd zien. Wat zeker hielp is de terugkomst van vaste keeper Sabine Huizing, die heel wat doelpogingen van Castricum wist te keren.

De tweede helft wist Hisalis het goede spel vast te houden. Door nog een goede actie van de spits van Castricum werd het weliswaar toch nog 0-2, maar Hisalis kon het veld met opgegeven hoofd verlaten.