Wedstrijdverslagen H1/D1 Apr
7

Dames 1 bewijst haar klasse tegen Baarn: 2-1 winst

In Baarn had Hisalis haar uitwedstrijd zeer ruim met 7-2 gewonnen. Thuis voor eigen publiek liep het spel voor rust minder overtuigend. Het overwicht leek wel in de handen van Hisalis, maar er kwamen geen doelpunten uit voort.

Na rust begon het beter te lopen en bij de eerste strafcorner was het wel raak: de strafcorner van Tess van Bochove werd in eerste instantie gekeerd door de keeper van Baarn.

De reboundpoging van Saskia Joosten ging er ook niet in maar Michelle Wijnhout wist met haar derde aanvalsactie de bal in het doel te krijgen: 1-0. Hisalis drong de bezoekers op eigen helft en speelde de bal voortdurend rond met regelmatige aanvalsacties. Baarn kon weinig anders doen dan zo goed mogelijk proberen uit te verdedigen.

Nathalie Rietkerk scoorde met een goed opgezette aanval de verdiende 2-0, wat iets meer lucht gaf. In de laatste minuut scoorde Baarn nog de 2-1 door een moment van onoplettendheid maar de winst kwam niet meer in gevaar.