Wedstrijdverslagen H1/D1 Maa
14

Dames 1 Hisalis haalt uit (net) geen punten bij Zeewolde

Na een lange winterstop was Zeewolde de eerste tegenstander van Dames 1.  Dit team staat 4 posities hoger in de ranglijst dan Hisalis, dus het was duidelijk dat het geen gemakkelijke pot ging worden.

Het was daarom een enorme opsteker voor Hisalis dat zij in de eerste helft duidelijk de betere ploeg waren. Gedegen opgezette aanvallen leidden tot twee doelpunten van Sophie van der Linden en Tess van Bochove. Zeewolde bood vrij zwak verweer en wist slechts 1x te scoren zodat Hisalis bij de rust met 1-2 voorstond.

Helaas begon het spel bij de thuisploeg in de tweede helft steeds beter te lopen, en omdat Hisalis slechts 1 wisselspeelster had begon het tempo in de wedstrijd het team op te breken. Zeewolde profiteerde met enkele goede uitbraken en doelpunten zodat de wedstrijd alsnog nipt verloren ging.