Wedstrijdverslagen H1/D1 Sep
11

H1 start met 1-2 winst bij FIT

Nieuws afbeelding Heren 1 was voor hun eerste competitiewedstrijd te gast bij FIT in Amsterdam, op een bloedheet kunstgrasveld waar de temperatuur tot boven de 30 graden opliep. Het was de eerste officiele wedstrijd voor de nieuwe Heren 1 keeper Stefan Verbeek, welkom! Vorige seizoen eindigden beide wedstrijden tegen FIT in 2-2, dus het beloofde een spannende strijd te worden. Bij het uitnemen van de eerste bal kwam de bal al via een snelle actie van Hisalis over rechts bij het doel van FIT en de bezoekers kregen direct hun eerste strafcorner mee.  Tristan Beelen sleepte hem via een touche van de keeper linksonder op de plank en zo was het al binnen 5 minuten  0-1. Kort daarna verraste FIT Hisalis met een tip in zodat het weer gelijk stond. In het tweede kwart wist Hisalis een strafbal niet te verzilveren zodat het lange tijd 1-1 bleef. De tweede helft nam door de hitte de scherpte wat af, toch waren er aan beide kanten af en toe gevaarlijke situaties voor het doel maar er werd niet geprofiteerd. Vlak voor tijd maakte Hidde Kuiper tot vreugde van Hisalis dan toch nog de winnende 1-2 zodat het team daarna tevreden  de iets meer verkoelende schaduw naast het clubhuis kon opzoeken.