Wedstrijdverslagen H1/D1 Maa
30

HJ1 pakt Schaerweijde in: 4-1

Op deze zonovergoten zondagmiddag mochten we aantreden tegen het altijd lastige Schaerweijde Jong Heren1 . We voelde vooraf dat dit een uitgelezen kans was om punten te pakken.

Schaerweijde ging goed van start en wist een groot aantal kansen te creƫren. Echter was het invaller Rens Heemskerk die met een hele fraaie actie twee man wist te passeren en daarnaast ook nog de keeper wist te kloppen. 1-0 voor na het eerste kwart.

Het tweede kwart werden we beter en kregen we ook meer kansen. Na een goed lopende aanval wist Tristan Beelen vanaf kop cirkel de bal hard langs de keeper te schieten. Enkele minuten later viel de mooiste goal van de wedstrijd. Thijs Legel wist vanuit onmogelijke hoek de bal in de verre kruising te parkeren waardoor we 3-0 voor kwamen. Schaerweijde wist later nog een tegengoal te produceren waardoor we met 3-1 de rust in gingen.

In de tweede helft merkten we dat de tank leeg begon te raken en was het veel tegenhouden. Maar na het veroveren van de bal in eigen cirkel wist debutant Hidde Kuiper de bal bekeken mee te geven aan Lucas van Riet.  Deze ging er op de motor vandoor en wist na lang blessureleed zijn eerste treffer weer te maken.

Door de belangrijke treffer van Lucas en het geweldige keeperswerk van Domien Steenbergen hebben we twee keer een MOTM. Allebei dik verdiend.
Volgende week Kampong uit, weer een kans op drie belangrijke punten!

Wedstrijdverslag: Tijs Elfering

Foto's: Daan Rutgrink